Montenegron matkat

Kotorin lahti

Montenegro, Välimeren helmi, on pieni valtio Balkanilla, Adrianmeren rannalla. Yli 85 % Montenegron pinta-alasta on vuoristoa. Montenegrossa näet jylhää vuoristomaisemaa, idyllisiä pieniä kyliä, vanhoja kaupunkeja ja merimaisemaa. Kristallinkirkas merivesi, hiekkaiset rannat, korkeat villit vuoret, upeita tasankoja, odottamattomia kanjoneita, hiljaisia järviä, jännittäviä vuonoja... kaikki tämä löytyy maasta, jonka läpileikkaus on pienempi kuin 190 km!

Teemme matkoja ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä Montenegron etelä-rannikolle Herceg Novin kaupunkiin ja viereiseen Igalon kylään. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Kaupunki on pieni, ja massaturismia ei ole -tästä asiakkaamme ovat tykänneet! Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi.

IGALO on maailmankuulu terveyskylpyläkohde legendaarisella Boka-Kotorin lahdella, jota ympäröi mahtavat Montenegron vuoret ja Adrianmeri. Paikka on ollut vuosisatoja kuuluisa luonnon terveysvaikutuksesta, subtrooppisesta kasvillisuudesta ja Välimeren ilmastosta.

Majoitusvaihtoehtoina on joko kuuluisa terveyskylpylä Igalo Spa, kodikas huoneistohotelli Aria tai tasokas Sun Resort Hotel.
  
Järjestämme pakettimatkoja (sis. lennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoitus, oppaan palvelut) keväisin touko- ja kesäkuussa sekä syksyllä syys-lokakuussa.
 
Muina aikoina järjestämme omatoimimatkoja tai räätälöityjä matkoja oppaan kanssa. Jos haluat vaikkapa pidennetyn viikonlopun Montenegrossa, jossa opas autoineen on vain teidän käytössä, niin se onnistuu! Kysy tarjous!

RYHMÄMATKAT MONTENEGROON >>


"Kuvittele paikka, missä rannat ovat yhtä safiirisen upeita kuin Kroatiassa, vuoret jylhät kuin Sveitsissä, rotkot melkein yhtä syvät kuin Coloradossa, rakennukset yhtä elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa.. sitten liitä tähän kaikkeen Välimeren ilmasto ja ahda tämä paikka kaksi-kolmasosan kokoiseen Walesiin..alat saada kuvan Montenegrosta!" -Lonely Planet


TULEVAT MATKAMME:

Lähdöt:

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat:

**UUTTA!**
HINTAAN KUULUU KÄYNTI HISTORIALLISESSA DUBROVNIKIN VANHASSA KAUPUNGISSA!Matkakalenteri

« Huhtikuu 2020 »
 MTKTPLS
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
        
Viipuri Pietari
Kostamus Karjalan matka
Kylpylä Tallinna
Kiertomatka Useita matkoja
Best in Travel 2013

Matkailualan julkaisija Lonely Planet on julkaissut top 10 listan maista, missä jokaisen tulisi vierailla: Montenegro on listalla kakkospaikalla! Vuonna 2015 Montenegron Jazin ranta valittiin Euroopan parhaaksi rannaksi!

Montenegro
  
"opas kertoi omasta kotimaastaan ja muistoistaan -se oli parasta. näin maalaisihmisenä aisti kotimaan rakkauden." -palaute asiakkaalta

"menkää montenegroon. nähkää paratiisi"
-palaute asiakkaalta

"Montenegro oli 34. näkemäni maa ja todella yksi parhaista ellei paras. Jylhät ja kauniit maisemat, hyvät palvelut ja erikoisen hyvä opas. Opas osasi maansa historian sekä nykypäivän. Hän oli ystävällinen ja palvelualtis. Olo oli kotoisa, hotelli hyvä ja opas oli, ei opas, vaan vieraanvarainen isäntä! Suosittelen varauksetta sekä matkanjärjestäjää, että Montenegroa. "
-palaute asiakkaalta
 
Joogamatka Montenegroon

Montenegron matkat
  
Pietarin matkat

Karjalan matkat

Kylpylämatkat