Joogamatkat

Joogamatka Montenegroon 
Miltä kuulostaisi yhdistää matkailu,lomailu sekä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen? Joogamatkoillamme tämä onnistuu. Aamu aloitetaan joogaten, venytellen auringon alla, upeita maisemia katsellen. Päivä on aikaa osallistua vaikka retkille tai nauttia auringosta ja lämmöstä ja ilta päätetään taas joogaan ja venyttelyyn, venytellään päivän kireydet pois, hiljennetään mieli linnunlaulua kuunnellen...

Joogamatkamme ovat olleet menestys, ja olemme saaneet positiivista palautetta asiakkailtamme! Joogamatkamme on muutakin kuin joogaa; sessioilla on kehontuntemusta ja kehoa avaavia harjoitteita sekä mukaan matkalta saa paljon eväitä miten arjessa voi helpottaa oloaan ja rentouttaa itseään.

Mukaan voi osallistua sekä monta vuotta joogaa harrastanut että myös ihan aloittelija -ohjaaja ottaa kaikki tasot huomioon.

TULEVAT JOOGAMATKAMME:

Ei matkoja tällä hetkellä.
Katso muu matkatarjontamme!

Matkakalenteri

« Huhtikuu 2020 »
 MTKTPLS
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
        
Viipuri Pietari
Kostamus Karjalan matka
Kylpylä Tallinna
Kiertomatka Useita matkoja


Palautteita asiakkailta:

"Vaikka olen joogannut ennen  sain paljon uusia eväitä itselleni. Opetus oli sellaista  että pystyn itse poimimaan sieltä minun arkeen sopivat harjoitukset.  "

"Saa paljon uusia erilaisia ohjeita kotiin vietäväksi. Ihan mahtava kun ei tarvitse olla ennestään hyvä joogaaja."

"Matka ylitti kaikki odotukseni moninkertaisesti. Puitteet olivat hyvät ja ilmatkin suosivat. Joogan avulla kroppa vetreytyi ja pää tyhjeni sopivasti liiasta kuormasta. Matkaseura oli iloista ja rentoa. Joogaopettaja aivan paras!"

"Ryhmän henki hyvä  myös osallistujamäärä tutustuimme toisiimme retkillä.Pitkästä aikaa matka  jonka toivoisi jatkuvan vielä pidempään esim. 10 pv. Kotiinviemisinä uusia ideoita kehon huoltoon ja välineitäkin on hankittu."


"Positiivinen asenne opettajalla tarttui ensi hetkestä mukaan."

Montenegron matkat
  
Pietarin matkat

Karjalan matkat

Kylpylämatkat