Haluatko viedä oman ryhmäsi Montenegroon?

Joogaa, pilatesta, asahia, meditointia, taideryhmää, valokuvausta.. meillä on upeat tilat, missä voit opettaa ryhmääsi! Yhdistä loma sekä työ! Katso lisätietoa >>

Hyvinvointimatkat

Joogamatka Montenegroon 
Miltä kuulostaisi yhdistää matkailu,lomailu sekä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen? Hyvinvointimatkoillamme tämä onnistuu! Lomaile, tutustu uuteen maahan ja kulttuuriin ja huolehdi hyvinvoinnistasi!

Hyvinvointimatkoja ovat joogamatkat, meditaatiomatkat, pilates -matkat, Vedic Art -matkat, kylpylämatkat.. tuleeko vielä jotain muuta mieleen? Matkojen kurssiaika on suunniteltu niin, että matkoilla ehtii myös lomailemaan, käymään retkillä ja tutustumaan uuteen maahan.

TULEVAT HYVINVOINTIMATKAMME:


Ei matkoja tällä hetkellä.
Katso muu matkatarjontamme!

Matkakalenteri

« Huhtikuu 2020 »
 MTKTPLS
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
        
Viipuri Pietari
Kostamus Karjalan matka
Kylpylä Tallinna
Kiertomatka Useita matkoja


Palautteita asiakkailta:

"Vaikka olen joogannut ennen  sain paljon uusia eväitä itselleni. Opetus oli sellaista  että pystyn itse poimimaan sieltä minun arkeen sopivat harjoitukset.  "

"Saa paljon uusia erilaisia ohjeita kotiin vietäväksi. Ihan mahtava kun ei tarvitse olla ennestään hyvä joogaaja."

"Matka ylitti kaikki odotukseni moninkertaisesti. Puitteet olivat hyvät ja ilmatkin suosivat. Joogan avulla kroppa vetreytyi ja pää tyhjeni sopivasti liiasta kuormasta. Matkaseura oli iloista ja rentoa. Joogaopettaja aivan paras!"

"Ryhmän henki hyvä  myös osallistujamäärä tutustuimme toisiimme retkillä.Pitkästä aikaa matka  jonka toivoisi jatkuvan vielä pidempään esim. 10 pv. Kotiinviemisinä uusia ideoita kehon huoltoon ja välineitäkin on hankittu."


"Positiivinen asenne opettajalla tarttui ensi hetkestä mukaan."

Montenegron matkat
  
Pietarin matkat

Karjalan matkat

Kylpylämatkat